Sublimare

Imprimare textile si obiecte promotionale

Sublimarea este o tehnica de imprimare care permite ideilor tale sa fie vizibile la potential maxim.
Din punct de vedere chimic sublimarea reprezinta procesul de transfer termic prin care anumite elemente trec din starea solida in starea gazoasa. Logo-ul, design-ul sau mesajul dvs. este tiparit mai intai pe un suport special de sublimare (tip coala de hartie speciala) care va trece pe suportul final (tricou, geanta, cana, puzzle, tocator de lemn, etc.) in urma aplicarii unei temperaturi inalte cu ajutorul unei prese.

Sublimarea se realizeaza la cea mai buna calitate si detaliere pe textilele sintetice, mai exact cele care au in componenta material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramica, lemn, metal care au fost tratate in prealabil pentru sublimare cu acrilic sau poliester.

servicii sublimare tricouri, textile, promotionale personalizate
articole promotionale sublimate

Proces tehnologic

Se printeaza grafica dorita cu cerneala de sublimare pe o coala speciala de hartie;
Aceasta coala se pozitioneaza peste produsul ce se doreste a fi personalizat (tricou, mouse-pad, puzzle, etc) si se introduce in presa termica pentru tricouri;
La peste 200 grade are loc procesul de sublimare prin care moleculele de apa se transforma in gaz, iar pigmentii de culoare se transfera de pe foaia de sublimare pe suportul respectiv (tricou, cana, geanta etc.).