Personalizare24 este un serviciu oferit de Sinover Group SRL, firma cu capital romanesc care exista pe piata din anul 2008. Existam datorita clientilor nostri si prin urmare nu suntem niciodata prea ocupati pentru a le intelege si satisface cerintele; ne respectam intotdeauna promisiunile fata de clienti.

Tot ceea ce facem sta sub semnul calitatii, consecventei, dinamismului, deschiderii fata de noutati, grijii fata de client. Ne straduim sa ne dezvoltam si perfectionam continuu pentru a putea oferi produsele si serviciile solicitate, la un nivel calitativ superior.

Serviciile oferite de Personalizare24.ro sunt livrare si personalizare obiecte promotionale si articole premium, textile promotionale, echipamente de protectie si articole sportive si cadouri business.

Valorile noastre

EXCELENTA

Cautam excelenta fara compromis, manifestata prin calitatea exceptionala a produselor si serviciilor noastre, astfel incat sa putem pune cu responsabilitate la dispozitia clientilor solutii complete si inovative.

COMPETENTA

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de competenta – adica de know-how, dezvoltare permanenta, creativitate si perseverenta. Suntem o echipa care vede si intelege conceptul de trend si primii care propun solutii intr-un mod responsabil.

INCREDERE

Construim incredere in fiecare zi – dovedim partenerilor nostri ca prin portofoliul inovator si strategiile de business, corectitudine si spiritul optimist, suntem o echipa de profesionisti care nu va dezamagi.

POLIVALENTA

Nu stim sa facem de toate, dar stim sa facem suficiente lucruri care sa poata sa duca la bun sfarsit proiectul clientului. Tot ce facem este cu scopul de a obtine rezultate scontate.